top of page
  • Foto van schrijverLilian Dekkers

๐ƒ๐ž ๐๐ž๐ฎ๐ซ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ƒ๐ž ๐๐š๐ซ๐š๐๐ข๐ฃ๐ฌ๐ฏ๐จ๐ ๐ž๐ฅ ๐Ž๐…๐…๐ˆ๐‚๐ˆ๐„๐„๐‹ ๐ ๐ž๐จ๐ฉ๐ž๐ง๐!


Wat een ongelooflijk enthousiasme voelen we nu de inschrijvingen voor onze nieuwe Nederlandse school in de Algarve - De Paradijsvogel - binnenstromen!


Slechts drie weken geleden lieten we onszelf online voor het eerste zien, en direct al meldden een groot aantal ouders volmondig hun interesse. Maar nu we ons inspirerende verhaal zijn gaan delen, ervaren we niet alleen positieve reacties en steunbetuigingen, maar ook een stroom van enthousiaste nieuwe inschrijvingen komt op gang.

Het snel groeiende aantal volgers op Instagram en het indrukwekkende aantal aanmeldingen voor onze twee info-dagen gaven ons al een goed gevoel, maar toch werd ons nog gevraagd of de interesse wel groot genoeg was om de deuren te openen.

We kunnen met trots zeggen dat de deuren ๐จ๐Ÿ๐Ÿ๐ข๐œ๐ข๐ž๐ž๐ฅ ๐จ๐ฉ๐ž๐ง zijn en het ziet er zelfs zo veelbelovend uit dat we al aan het kijken zijn naar een groter pand. Op deze manier kunnen we ook de kosten verlagen. Immers, hoe meer kinderen onze school bezoeken, hoe lager we op termijn de bijdragen kunnen maken. Uiteraard zal dit verder niets veranderen aan de kwaliteit en de grootte van de klassen, welke wij met man en macht zullen waarborgen.

Onze dankbaarheid en energie zijn onmetelijk terwijl we uitkijken naar onze tweede open info-avond van morgen! We blijven onze missie voortzetten op weg naar een prachtige community-driven school die haar vleugels uitspreidt naar de wereld.


๐๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐ž๐ซ ๐ฆ๐จ๐ซ๐ ๐ž๐ง ๐›๐ข๐ฃ ๐ž๐ง ๐ฌ๐ฅ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ฃ๐ž ๐›๐ข๐ฃ ๐จ๐ง๐ฌ ๐š๐š๐ง?


๐— ๐—œ๐—ฆ๐—ฆ๐—œ๐—˜

"Bij De Paradijsvogel staat autonoom leren centraal. We inspireren kinderen om te leren vanuit intrinsieke motivatie. Onze unieke aanpak creรซert een omgeving waarin jouw kind haar of zijn volledige potentieel kan benutten."

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page