top of page
  • Foto van schrijverLilian Dekkers

Kennismaken met... onze voorzitter Natasja Steijger

Bijgewerkt op: 19 jun. 2023

"

Met grote trots en enthousiasme neem ik, Natasja, het stokje op als tijdelijk voorzitter van onze geliefde team met een nieuwe school die we gaan starten. Voor degenen die mij nog niet kennen, wil ik graag mijn motivatie en betrokkenheid met jullie delen.

Het begon allemaal toen mijn eigen zoon, net als vele anderen, opbloeide op de mooie school onder de pedagogische leiding van Wieteke. Hij ging plots dagelijks met plezier naar school en ik zag hoe hij zich ontwikkelde in de warme en stimulerende omgeving van wat nu De Paradijsvogel zal zijn. Het viel me op dat dit niet alleen voor mijn zoon gold, maar dat meerdere kinderen en ouders dezelfde positieve ervaring hadden. De kleinschalige klassen en de focus op autonoom leren bleken een waardevolle formule te zijn.

Toen mij gevraagd werd om de tijdelijke rol van voorzitter op me te nemen, voelde ik dat ik dit niet kon weigeren. Samen met enkele andere betrokken ouders wilde ik ervoor zorgen dat de immense waarde van een school als deze behouden zou blijven voor mensen en kinderen die op een zachte manier in Portugal willen landen, of ze nu uit Nederland of België komen.


Als tijdelijk voorzitter wil ik me volledig inzetten om het gedachtegoed en de unieke kenmerken van De Paradijsvogel te gaan versterken. We willen een school zijn waar kinderen zichzelf kunnen zijn, waar ze kunnen groeien en bloeien in een veilige en ondersteunende omgeving. Ons doel is om elke leerling te helpen zijn of haar volledige potentieel te bereiken en zich voor te bereiden op een betekenisvolle toekomst.


Ik sta open voor jullie ideeën, suggesties en feedback. Samen kunnen we ervoor zorgen dat De Paradijsvogel gaat vliegen als nooit tevoren en een bron van inspiratie en groei wordt voor ons allemaal.


Laten we samenwerken, elkaar ondersteunen en onze kinderen de best mogelijke onderwijservaring bieden. Samen kunnen we een verschil maken en een blijvende impact hebben op de levens van onze kinderen.

Met warme groeten, Natasja Steijger

"


Wil je meer weten van Natasja of haar een andere vraag stellen? Stuur dan een berichtje naar: info@algarveonderwijs.nl71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page